餐厅: 牛角Buffet (裕民坊YM²)
资讯:

2023-05-06 1648 浏览
平时我就食开lv4。第一次试lv5既和牛放题。同其他lv最唔同嘅lv5多左和牛,鹅肝多士,甲罗烧,北海道帆立贝,同埋鲍鱼等等。和牛的确同lv4唔同!! 正! !😍😍和牛牛肩肉入口口感系好香牛味,油脂都好重!!虽然唔系入口即溶,但呢个价钱可以任食和牛,都值嘅,对得住个价👍🏻👍🏻 反而和牛牛肩肉薄切就唔系咁食到个油脂既香味,建议食呢个餐主攻和牛牛肩肉!无得输🤤🤤回本位🙈- 鹅肝多士都不错👍🏻 好小有放题有鹅肝多士,最特别嘅系呢到嘅鹅肝多士要你自己烧🔥鹅肝既质素都同一般自助餐食到既唔差得远。我都食左5-6旧😝😝最有惊喜系酱油脆脆北海道帆立贝🥰 本身以为同其他lv一样,都系用𠮶啲帆立贝,平时食𠮶啲好韧!但原来lv5既帆立贝系唔同㗎,系用第二种晶莹剔透既帆立贝!食落一啲都唔韧,仲带微微的鲜味,配埋牛油同埋酱油脆脆,非常惹味😋最后就系甲罗烧同埋鲍鱼。甲罗烧同平时系日本超市买到嘅一样,满满嘅蟹膏,配埋牛角饭食,好满足💯 因为鲍鱼好顶胃,所以净系试咗味噌鲍鱼,都好入味👍🏻整体嚟讲,价钱就稍为偏贵一点,食物种类唔算话好多,因为呢个价钱可以食到酒店嘅自助餐。但特别日子bk唔到酒店buffet,嚟呢到食
平时我就食开lv4。第一次试lv5既和牛放题

攻和牛牛肩肉!无得输🤤🤤

整体嚟讲,价钱就稍为偏贵一点,食物种类唔算话好多,因为呢个价钱可以食到酒店嘅自助餐。但特别日子bk唔到酒店buffet,嚟呢到食餐豪嘅庆祝都系一个唔错嘅选择🥰

2023-05-02
庆祝纪念