2018-08-14
今日去完apm睇戏,见到呢间新开既餐厅几特别就黎试下。虽然餐厅新开张无耐,但未到12点半已经有唔少人入座。呢到既餐牌好贴心,会有营养标记,无论系想练大只补充蛋白质既男士/瘦身既女士一睇呢个餐牌就可以拣到适合自己既餐😎呢到每个餐都会包括自助有营沙律吧,一开始以为任食既质素未必好好,但Little tipsy既沙律吧真系好高质👍🏻绝对拍得住出面啲酒店自助餐既质素,甚至更好xd 沙律吧既选择好多,有藜麦沙律、红菜头、薯仔沙律等等。款款又健康又美味🤤减紧肥唔想食得太heavy既女士们绝对可以考虑呢个有营沙律吧😎$88有埋餐汤。Parma ham 既咸香真系令人流晒口水🤤而且香而不腻今次同朋友都有追加主菜🙈牛扒可以自己拣几多成熟,今次就叫左7成熟,牛扒嫩滑有肉汁✨香煎海鲈鱼配薯蓉伴意大利香草汁,鲈鱼煎完好香,无腥味,连唔中意食鱼既我都被佢吸引到😎总括黎讲都啲食物都好有心思,又有「营」又好味,有机会会黎试下晚餐😇
Parma ham 既咸香真系令人流晒口水🤤而且香而不腻
今次同朋友都有追加主菜🙈