2018-09-03
今个星期又黎到旺角喺呢度番学实在太太太幸福了😍😍周围都有各式各样嘅美食~就算好似今日咁禁大雨都一样可以食好野😋🍴🍴砵兰街唔止净系麻甩佬先会黎揾"好野食"😏其实条街都有好多真系有美食嘅小店今日为大家推介的系呢间烧肉店~经过见到有午餐set,好似几抵又几多选择,就决定入去试下😃😃((值得提一下佢地仲有午市烧肉放题~我见场内大多数人都拣左放题😆但由于时间关系,我只能试佢地嘅Lunch set)) 虽然丼饭都只不过系一百蚊有找, 但既然呢间餐厅系主打烧肉, 我就决定试下佢哋嘅烧汁牛肉饭($58)喇🤗🤗 由于今次时间所限, 烧肉就留返下次有缘再试啦我嘅午餐黎到啦😃😃 果然冇令我失望 ~一睇已经觉得好抵食..d肉多到铺满哂成个饭~个餐除咗个饭仲有茶, 面豉汤, 前菜(中华沙律), 同甜品(维记糯米糍一粒)😙讲番个饭.. 哇真系令人一试难忘㗎😆😆 个烧汁好正啲肉又唔会un~ 啲汁 又多, 渗晒落啲饭度😋真系好食到食唔停囗!环境嚟讲都几有日本小店嘅风味~ 人唔算多, 静静地几舒服!午餐嚟讲我都几推荐,经济又实惠但始终附近太多风月场所,品流复杂😖😖女仔嘅话,夜晚黎就唔系几建议~
喺呢度番学实在太太太幸福了😍😍
周围都有各式各样嘅美食~
就算好似今日咁禁大雨都一样可以食好野😋🍴🍴
今日为大家推介的系呢间烧肉店~
汁烧牛肉饭
环境嚟讲都几有日本小店嘅风味~ 人唔算多, 静静地几舒服!