2021-07-06 196 浏览
𠮶日心情怪怪的😶‍🌫️,系尖沙咀行咗好多个圈都谂唔到食咩⋯经过「风云丸」见到有人排队就排埋一份,夜晚九点就排到时店员通知无晒沾面🙅🏻‍♀️,得返两款拉面同两款石锅饭,其实一款辣一款唔辣,总之得返拉面同石锅饭各一款口味啦。好肚饿又就到十点闩门😣,唯有入去填饱肚先⋯如果大家见到咁多好评想食嘅,一定要早啲嚟食,因为我哋都唔知系咪沾面好食到咁🤭,导致有咁多好评啦⋯————————————————👅豚骨鱼介拉面($88)👎🏻面量好多,粗身扁拉面质地似乌冬,汤咸到食晒碗面应该会咸死😵。不过呢旧叉烧先似样架嘛,半肥瘦充满油香🐖,瘦肉部分都咬得开,但一旧好食嘅叉烧又救唔返成餐,配沙律菜系咩玩法呢🤔👅 石烧牛油玉子豚角饭 ($78)👎🏻睇个样好似颓饭/Hea饭,石锅白饭加只蛋,猪肉鞋到咬到牙痛🦷,话佢似汤渣过份咗啲,咁似厚角切硬叉烧。成个饭嘅感觉系蛋还蛋,肉还肉,饭还饭🤷🏻‍♀️,饭底有啲啲辣,底下蛋汁痴住石锅会变熟,变零调味蛋炒饭,份量睇同食落都细过拉面,极力不推荐👅羽根饺子($35)🔸 内馅系菜肉饺,饺子皮几弹🥟,无咩特别之处————————————————🚩总结:呢间沾面真系好食好多❓留言话比我知———

————————————————
👅豚骨鱼介拉面($88)

👅 石烧牛油玉子豚角饭 ($78)

👅羽根饺子($35)
🔸 内馅系菜肉饺,饺子皮几弹🥟,无咩特别之处

🚩总结:呢间沾面真系好食好多❓留言话比我知
🌟注意:即时加入会员可用$18换购羽根烧饺子一客