2016-06-14
今日咁岩系奥海城度行街,行到支力就揾下有咩食咁岩原来food republic已经重开左,我梗系去揾下有咩唔同啦发现多左好多以前冇既食店,每间店前都会放左D食物模型做display我见到有一间叫「汉堡xx」既店,竟然有我最钟意既水牛城鸡翼($39)虽然6只鸡翼已经索价$39,但我都嗌左呢个黎食呢个卖相系okay既,但食落就唔系个回事落完单后店员就会俾个接收器你,当食物ready个接收器就会震由于大食代大装修完,系望到海既,我地就拣左个海景位由于大部份店系集中系门口位置,所以我就要拎位个餐百米短跑咁系人群中穿梭水牛城鸡翼($39)鸡翼一黎到我就闻到好强烈既蕃茄酱味,但系我嗌既系水牛城鸡翼无论酱汁同口感都同我想像唔一样,我谂呢个似系蕃茄酱鸡翼多d(我冇嗌错,佢得一款鸡翼!!)加上佢d酱汁系劲浓,我都不禁要用叉拨走d酱先食到落去呢次个水牛城鸡翼的确系令我大失所望一黎唔似水牛城鸡翼,二黎价钱都唔便宜
今日咁岩系奥海城度行街,行到支力就揾下有咩食
虽然6只鸡翼已经索价$39,但我都嗌左呢个黎食
呢个卖相系okay既,但食落就唔系个回事
由于大食代大装修完,系望到海既,我地就拣左个海景位
鸡翼一黎到我就闻到好强烈既蕃茄酱味,但系我嗌既系水牛城鸡翼
加上佢d酱汁系劲浓,我都不禁要用叉拨走d酱先食到落去
呢次个水牛城鸡翼的确系令我大失所望
一黎唔似水牛城鸡翼,二黎价钱都唔便宜