2010-02-02
见朋友话有大吉COUPON..每人都只系$138加一咁啱14号又系我同bb既纪念日咁就谂住同bb同埋两个朋友仔一齐去食吓啦朋友仔怕会无位都已经预早咗几日book定位,book咗七点半14号我哋准时去到啦..同个侍应讲我哋book咗七点半四位同姓咩既个待应净系丢低咗句"等阵"..就无再理过我哋喇结果一等..再追问..再换嚟"等阵"..跟住再等..再追问..都系等等咗一个钟之后bb忍唔住再问..个侍应先至话有人埋单执完台就得架喇既然明知系人多既..系无咁早会有位既..咁点解要俾人book七点半呢?本身唔肚饿既都等到超肚饿..仲要搞到我哋四个等到咩mood都无!!地方又唔系大..一路等又一路有其他人嚟..好迫终于有得坐低点知啲位又系超迫嘢饮又无纸可以画..叫完啲嘢饮个侍应又唔记得..每次叫嘢饮都要叫几次漏单情况都出现咗几次剑鱼腩同食开既唔同样唔同味有人生日拎个鱼生蛋糕出嚟就会熄灯同播歌唔知点解撞正呢日起码有三四台都有人生日..呢喥播𠮶首歌啲声超拆..听到好辛苦下次去食日式放题..尽可能都系唔会再去呢间了!!
咁啱14号又系我同bb既纪念日
咁就谂住同bb同埋两个朋友仔一齐去食吓啦
个待应净系丢低咗句"等阵"..就无再理过我哋喇
地方又唔系大..一路等又一路有其他人嚟..好迫
终于有得坐低点知啲位又系超迫
漏单情况都出现咗几次
剑鱼腩同食开既唔同样唔同味
有人生日拎个鱼生蛋糕出嚟就会熄灯同播歌
唔知点解撞正呢日起码有三四台都有人生日..
呢喥播𠮶首歌啲声超拆..听到好辛苦
下次去食日式放题..尽可能都系唔会再去呢间了!!