餐厅: 清玉
资讯:

2017-04-14 330 浏览
旺角最近多咗好多小店;今次食完小食嘅我见口渴,当然要揾一下野饮喇!今次黎到呢间叫清玉好茶嘅饮品店,就黎试一试喇!饮品种类都都正正常常,话明系清玉好茶,所以饮品普遍都以茶类为主。其实门面唔大,系要揾都几易揾到咖!我同朋友嗌左两杯饮品;分别系 安溪铁观音 同埋 翡翠柠檬茶。而翡翠柠檬茶:系饮品menu 入样嘅好茶推荐黎!其实我对呢间饮品店都期望十足!因为行过旺中不时都见到人揸住清玉嘅饮品。安溪铁观音系我嗌嘅,而我嗌左无糖(如果想饮普通茶嘅记得嗌无糖、唔系嘅话会自动有甜味咖!)至于味道:一饮落口好苦涩,系好失望,饮唔到半杯就掉咗朋友嘅翡翠柠檬茶我都有试过!味道偏酸偏甜,饮唔出系咩茶味,都系一般般,同埋成28元系呢个质素都唔系好抵。饮完呢次,我念下次无其他选择都未必会光顾。
安溪铁观音+翡翠柠檬茶

饮完呢次,我念下次无其他选择都未必会光顾。
2017-04-14
5 分钟 (外卖自取)
$25 (宵夜)