1K
2021-08-19 19 浏览
#元朗 去探朋友无理由2手 Fing Fing🤣😂, 朋友表示大热天时想要饮品, 立即在附近买2杯先!🤤写明每杯即叫即做, 每杯均新鲜制作, 虽然要等候一点时间,一但值得的! 被粉红广告吸引, 夏日限定🍑水蜜桃, 那先来一杯芝雪水蜜桃4.3鲜奶沙沙吧! 店员再三表明, 绝不添加果酱, 100%新鲜水蜜桃🍑, 既然系咁…我就一直望住佢冲啦….所言非虚😎! 超足料, 味清甜, 浓浓的鲜奶味但不失🍑水蜜桃清新鲜甜, 仲有超级多果肉, 劲赞! 好夏日! 🍹另一杯店员推介, 小芋圆大甲芋头鲜奶! 小芋圆由台湾空运到港, 每日新鲜自家制作, 小芋圆烟烟靭靭, 又软又糯! 大甲芋头味浓, 又香又滑, 鲜奶亦够香浓! 😍根本像身在台湾, 今次系饮咗食咗当去咗!

😍根本像身在台湾, 今次系饮咗食咗当去咗!