2024-10-08
话说小妹之前同朋友食过一间好有质素既意大利菜,一直对佢念念不忘;难得今晚同我阿妹行开附近,顺便过去食多餐先🤩我地食左:⬇️⬇️✨Linguine Lobster✨ $338呢碟龙虾细扁面真系好出色👍🏻👍🏻龙虾既虾肉饱满厚身又有弹性,鲜甜得梨仲带有香醇既酒香,味道相当有层次‼️细扁面烟靭弹牙有口感,细细咀嚼之下会感受到微弱嘅小麦香味💕仲要每一条都好均匀咁沾满哂浓香既龙虾汁,坚系正到秒清碟😆✨Beef Tagliata✨ $378呢份澳洲西冷系上枱嘅时候已经切好晒,唔使自己出手系几爽😘煎到外层微焦,内里粉粉嫩嫩既西冷完全系我想要既熟度💖食落牛味超浓,腍身冇筋又唔肥,完全系我既梦中情西冷😍正❗️❗️❗️❗️配菜仲有埋车厘茄、火箭菜、意大利陈醋同帕达诺芝士,感觉好丰富丫❗️✨Apple Juice✨ $69✨Iced Mocha ✨$46啡味唔重,朱古力味比较突出🥰丝滑唔涩,口味几正宗‼️🌟DiVino Patio 🌟为不同类型的活动提供与别不同的餐饮服务。从小型午餐会议到订制晚餐或鸡尾酒会,以及百日宴和婚宴,均致力为大家设计合适的意大利菜式,让您安心无忧地享用独特而难忘的餐饮体验。PATIO 可为您量身订做专
我地食左:⬇️⬇️
✨Linguine Lobster✨ $338
✨Beef Tagliata✨ $378
呢份澳洲西冷系上枱嘅时候已经切好晒,唔使自己出手系几爽😘
✨Apple Juice✨ $69
✨Iced Mocha ✨$46
啡味唔重,朱古力味比较突出🥰丝滑唔涩,口味几正宗‼️
PATIO 可为您量身订做专业私人或商务宴会套餐,简化您的活动策划流程。想查询会议套餐详情,可电邮至 lily.li@divinogroup.com 或致电 2522 1002
🛑Divino Patio Ristorante Bar Pizzeria
📍湾仔港湾道28号湾景中心大厦Brim 28 1楼11号舖
港铁会展站A1出口,步行约2分钟
#湾仔#湾仔美食#会展#香港意大利餐#Alfresco #Pizza #DiVinoPatio