2022-11-26
去中上环学yoga,谂起附近有nuttea 又好耐冇饮😋一于约埋同学仔一齐去👭✨🥭芒芒坚果奶盖茶 微甜 +寒天 $49芒芒坚果奶盖茶一直都系我嘅top3选择😚 芒果味唔假,好清新!可以中和奶盖嘅饱济感~坚果奶盖一如过往浓浓坚果味😋上面仲有新鲜芒果粒粒✨✨店员建议绿茶底可以加寒天,果然层次更加丰富🌟✨🍎苹果脆脆枫糖坚果奶盖茶 微甜 + 黑糖冻 $44呢个同学仔叫,佢本身以为苹果枫糖会较甜,点知带点微酸 ,酸酸甜甜同坚果奶盖好夹。虽然上面嘅苹果干食唔出苹果味,但口感好好👍🏼店员建议红茶底可以加配黑糖冻✨环境:4.2/5只提供外卖,但门口都会有一啲坚果特色嘅摆设和有Ian、姜b posters😚仲有 arashi 应援✨✨服务:4/5店员服务态度好好,会事先询问洗唔洗少甜、洗唔洗少冰。仲会建议咩配料配咩茶底较好✨食物:4.3/5坚果奶盖一如以往出色✨水果系列会比较清新~加配料原来都好夹,不过饱肚感会再强烈啲~Revisit: Yes
✨🥭芒芒坚果奶盖茶 微甜 +寒天 $49
✨🍎苹果脆脆枫糖坚果奶盖茶 微甜 + 黑糖冻 $44