2018-12-03 471 浏览
放假就好想食个all day breakfast,要对自己好啲🤭讲到all day breakfast, 我就谂起九龙城呢间rings coffee! 几个月前同朋友食过,印象中几好食所以就翻jap!😝店铺都唔系好大,位置唔算好多,晏就时间系门口等左5分钟左右就入得。等既期间睇下menu有咩食,见到虾虾虾意大利饭,笑左😂餐厅入面既环境配色都比到好舒服既感觉我,用左白色/tiffany色既墙身再配木纹枱,好柔和既感觉☺️朋友就叫左all day breakfast, 一个字,好味😂无咩挑剔。另外佢都有加左几片苹果系入面,系其他餐厅食All day breakfast都好似唔会加生果。有生果食完又清清地个感觉都唔会好腻😋我就叫左个avocado egg Benedict, 我谂你应该都同我一样有啲confuse牛油果系边度,原来系smoked salmon底下系半旧完整既牛油果阿 !!!! 🤩我劲中意食牛油果🥑见到完整无缺既佢我太兴奋相都未影就忍唔住食左(sorlysorly)😂 味道都系好好食无乜好挑剔,另外佢好有心机加左啲花瓣系荷兰酱上面,好靓阿🤤岩晒我呢啲港女影相打卡。另外一样都系有啲

All  day  breakfast

牛油果egg  benedict

另外一样都系有啲哈蜜瓜/蜜瓜?(sorly我永远都分唔到佢地)做伴碟,食完唔会好腻😜

最后想讲既系 呢度既芝士奶盖茶真系好好饮阿 !!! (我又太心急饮左无影相sorlysorly) 我之前黎食系我第一次饮芝士奶盖茶 (唔系系啲咩喜茶/东喜茶度饮) 系佢地呢间铺令我爱上左饮芝士奶盖茶架😭真系冲得好好饮 芝士系厚架 唔会好快溶/稀晒,不过都想讲讲今次饮有太多冰😂

以后都会继续黎饮饮食食 支持小店😛
All  day  breakfast