2023-03-14 41 浏览
📍Project B (深水埗)深水埗长沙湾道22-24号恒成大厦地舖旺中带点静嘅靓靓Cafe,简约装修,落地透明大玻璃,阳光折射,直头加晒分。🍔Double Happiness Beef Blue Cheese Burger $118蓝芝士依然系我最爱,两层劲厚嘅牛肉真系好正,大大啖咁样咬落去。 牛肉煎得唔错,唔会好干身,最紧要保留原有嘅牛肉汁。面包对我嚟讲,反而有惊喜,佢哋选用黑面包,烤得好脆,好有口感。 配上一盒薯条,选用粗身薯条(我最爱)劲有口感。☕️Americano $36正正常常嘅一杯美式咖啡,不过加埋个环境就变咗一杯完美态度。⭐️顺带一提,其实佢哋午餐好吸引,价钱适中仲跟不同种类饮品,如咖啡,橙汁,可乐⋯⋯总结:地理位置超级有优势,食物即叫即做。环境其实都几令人放松。大家去试一试。地点⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️味道⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️环境⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️服务态度⭐️⭐️⭐️⭐️(5星为最高分)
📍Project B (深水埗)
深水埗长沙湾道22-24号恒成大厦地舖

配上一盒薯条,选用粗身薯条(我最爱)劲有口感。

☕️Americano $36
正正常常嘅一杯美式咖啡,不过加埋个环境就变咗一杯完美态度。

总结:地理位置超级有优势,食物即叫即做。
环境其实都几令人放松。大家去试一试。

地点⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
味道⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
环境⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
服务态度⭐️⭐️⭐️⭐️
(5星为最高分)