2018-09-19
间唔中都要同至爱谈谈情说说爱,所以今次同老公黎到旺角太平道呢间咁有情调既西式餐饮谈下心,食下好西入到去大多为梳化台为主,环境好舒服用上ipad餐单,仲有Nuts先黎开支红酒,摸下杯底调下情先啦呢支红酒好果香味,好易入口,我同老公都觉得好好饮。精选生蚝我超爱食生蚝,我老公就唔食啦,所以我可以一个食哂佢一d都唔腥仲好新鲜。海鲜拼盘真系好出色呀有齐哂我想食既海鲜,一次过可以满足哂我,拼盘包括有(翡翠螺、鲍鱼、青口、龙虾、面包蟹)龙虾有好多籽仲好多肉面包蟹都系啖啖肉仲有好多膏呀蜜糖鸡翼都好食,唔会太甜唔会太油$68有8只都好抵食。火焰西班牙黑毛猪鞍扒呢一款好有睇头,食前仲会表演淋酒点火环节表面洒上香草再配上冲绳盐曲,好香口野味,好多肉汁再配上一啖红酒,真系绝配。仲系厚厚的,啖啖肉最后黎个The Love Of Eiffel一个超靓超浪漫既巴黎铁塔架放上各色各样既甜品,有马卡龙、芝士cake、绿茶味慕斯...甜品我多多都食得哂,成个架都差唔多我包办哂食完真系觉得好开心好幸福真系唔系一般好食架,真系好好食架,好高级酒店既水准
先黎开支红酒,摸下杯底调下情先啦
呢支红酒好果香味,好易入口,我同老公都觉得好好饮。
精选生蚝
龙虾有好多籽仲好多肉
面包蟹都系啖啖肉仲有好多膏呀
蜜糖鸡翼都好食,唔会太甜唔会太油$68有8只都好抵食。
火焰西班牙黑毛猪鞍扒
呢一款好有睇头,食前仲会表演淋酒点火环节
表面洒上香草再配上冲绳盐曲,好香口野味,
好多肉汁再配上一啖红酒,真系绝配。
仲系厚厚的,啖啖肉
最后黎个The Love Of Eiffel