2020-05-15 2167 浏览
有一次同事Lunch买外卖回来,成个Office都充满住好香的薯条味,原来佢买了Hero‘s Friday的外卖。试食左几条薯条,外脆内软觉得好好食!同事话Burger都好正,而且唔贵!所以今日Happy friday决左去试下!😆我惊要等好耐,所以提早左30分钟打电话落order,去到店舖好多人,我上前问下拎得未,原来已经做好左。返到公司怀住期待的心情打开!好扎实的汉堡包呀🤤队长汉堡 跟汔水&薯条 $72薯条一如既往的粗身和外脆内软,可惜的系,有少少放冻了!(可能我太早打电话落order,或者行回office要成10分钟...)但仍然好香,系好食嘅!Captain Burger果然冇令我失望!首先,汉堡扒好厚实,又充满肉汁,手工汉堡唔系浪得虚名!其次,又有半熟蛋又有烟肉,口感好丰富,成个包的味道有如得到升华!🤤最后,生菜🥬又令到整体冇咁腻。每咬一啖都觉得好滋味!🤤整体黎讲,呢个套餐性价比好高!$100都唔洗就食到咁高质的汉堡包,令人好满足!😆👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻 下次一定要再试下其他包!

返到公司怀住期待的心情打开!好扎实的汉堡包呀🤤

队长汉堡 跟汔水&薯条 $72
队长汉堡

但仍然好香,系好食嘅!

Captain Burger果然冇令我失望!
首先,汉堡扒好厚实,又充满肉汁,手工汉堡唔系浪得虚名!
最后,生菜🥬又令到整体冇咁腻。
每咬一啖都觉得好滋味!🤤
队长汉堡

下次一定要再试下其他包!
2020-05-15
外卖自取