2020-01-07 415 浏览
友人话想依间好耐,但每次walk in 都full所以我地今次一早bk 定佢座大厦入口比较难揾,唔系大街,要转角入横巷上到去位置唔多,全full,我地bk 左台先有位主食都可以加$35 转set 有包有汤有野饮我地两个女仔叫左两个set,份量系岩岩好,大食既应该唔够食先上餐汤同包,忌廉蘑菇汤味够浓,已经好多菇碎,有口感,但质地就会无甘滑口餐包系好薄身既法包。。好硬,点汤食较好过左阵就上野饮,一上黎真系个蝶豆花layer 好靓,而焙茶个拉花图案都好出我系点焙茶,茶味够但唔会苦涩,沟埋奶两者比例岩岩好可能人手唔够,上左野饮后大约等15-20 分钟先上野食份量真系够女仔食only~三文鱼碎都几多,个汁较稀身但唔会无味,水准唔错risotto menu 都有写明饭芯偏硬,所以点既话要留意,我个人胃麻麻地,食左少少已经觉得un 胃,因为菇味系极浓,整体都系浓味同较滞大约九点半已经last order~~我地都唔想食得太饱,所以无再叫其他野食
友人话想依间好耐,但每次walk in 都full

所以我地今次一早bk 定

佢座大厦入口比较难揾,唔系大街,要转角入横巷

上到去位置唔多,全full,我地bk 左台先有位

主食都可以加$35 转set 有包有汤有野饮

我地两个女仔叫左两个set,份量系岩岩好,大食既应该唔够食

忌廉蘑菇汤

餐包系好薄身既法包。。好硬,点汤食较好

蝶豆花白桃乳酸梳打,牛奶焙茶

过左阵就上野饮,一上黎真系

个蝶豆花layer 好靓,而焙茶个拉花图案都好出

我系点焙茶,茶味够但唔会苦涩,沟埋奶两者比例岩岩好

可能人手唔够,上左野饮后大约等15-20 分钟先上野食

三文鱼菠菜意粉