2019-12-14 43 浏览
ShowTime Sports Bar (尖沙咀).今日四个人拣咗呢间ShowTime,听闻佢哋除咗有Beer Pong之外仲有桌球枱,啱晒我同我姐夫一路食饭一路打波🤣.避风塘炸餐肉粒.午餐肉粒非常香口即叫即炸热辣辣,配上大量嘅炸蒜,实在系非常好嘅佐酒小食呀!.德国特色香肠拼薯蓉.原本以为德国香肠拼盘只系得两款,一嚟到结果有四款,而且份量仲非常大!香肠虽然有少少辣但咬落好juicy,配埋芥辣酱就一流!.$78/$98/$118串烧组合.串烧组合分别有三个唔同嘅价钱,价钱包括有四款自选串烧以及一支啤酒,如果九点前叫3 set仲会送多1 set,强烈推荐钟意食串烧嘅朋友一定要叫,十分超值。我哋分别叫咗牛舌,鸡软骨,鸡翼,鸡髀菇,鸡皮同埋多春鱼等等.白汁海鲜意大利饭.通常系酒吧都比较少食意大利饭,今次因为太肚饿嘅缘故叫咗试,虽然份量冇想像中咁多,但系味道绝对拍得上高级嘅西餐厅。意大利饭控制嘅时间非常适中,唔会太淋或者太烂,等左好耐都系值得嘅!.水牛城鸡翼.今次试嘅水牛城鸡翼偏向酸味较重辣味较少,而我个人比较喜欢辣味重啲嘅buffalo wings.📍ShowTime Sports Bar (
ShowTime Sports Bar (尖沙咀)

避风塘炸餐肉粒

德国特色香肠拼薯蓉

$78/$98/$118串烧组合

白汁海鲜意大利饭

水牛城鸡翼
📍ShowTime Sports Bar (尖沙咀)
尖沙咀诺士佛台10号腾龙阁3楼
—————————————————————-