舅父同舅母难得从中国过嚟玩,就谂住带佢哋去食啲平时比较少食到嘅日式料理。亲戚之前有介绍过我一间食物唔错嘅日式餐厅,叫。啱啱好就喺附近,就谂住带佢哋去试吓。因为我哋都系第一次去食,就问咗服务员顾客常叫嘅菜品。服务员就介绍咗几道比较多人点嘅菜畀我哋。玉子烧好大一份,内馅满满,一口食落去简直太爽啦!玉子烧亦都特别滑嫩,入口即化!明太子年糕薄饼有少少辣,配上咸香嘅明太子,特别开胃!仲放咗我最爱嘅芝士喺年糕底,味道更加丰富,太爱啦💕!美人卷盛合系舅母最中意嘅一道菜,因为寿司嘅内馅好足,配上牛油菜简直系完美嘅组合!舅母食到赞唔绝口!美人涮锅嘅味道特别好,每一口都系浓郁嘅鸡汤味,特别开胃,饮到停唔落。仲加入咗和牛同豚肉嘅味道,更加正!舅父同舅母都食得好满意,仲话下次可以带埋啲细路过嚟一齐试!
舅父同舅母难得从中国过嚟玩,就谂住带佢哋去食啲平时比较少食到嘅日式料理。亲戚之前有介绍过我一间食物唔错嘅日式餐厅,叫[冢田农场]。啱啱好就喺附近,就谂住带佢哋去试吓。

舅父同舅母都食得好满意,仲话下次可以带埋啲细路过嚟一齐试!