2024-02-04 339 浏览
呢间餐厅大大话话都帮衬左1-2年,每年都食下团年饭,得闲饮下茶,食物一向都唔错,所以都冇咩特别,最近几次真系忍无可忍,入面门口接待处既姐姐,态度差到无可接受,打电话嚟问嘢,直程会cut你线,不停同你讲话好忙,订完枱嚟到又系要排队,早知就早啲嚟排队啦,成家人有老有嫩喺门口等,入去行过,明明见到人哋有前菜食,到你想点嘅时候就同你讲冇系得呢张纸既野食,最后要问咗几个唔同嘅人先至攞到正常嘅Menu睇一睇,总之就唔想服侍你,三只套餐是但拣只唔食你就走咁嘅态度,拣完个套餐又会同你讲冇哂,其实入嚟食嘢根本就冇得拣啦,你哋自己安排俾我哋食咩咪食咩啰,冇生意嘅时候,唔好怪人,有客嘅时候系态度咁差,开口埋口都话冇唔得闲好忙,真系忍够呢间嘢,以后唔会再帮衬。

2024-02-03
庆祝纪念