2014-06-24 5061 浏览
同班朋友间中会去楼上Cafe玩, 今次就Book左呢度, 感觉超一流的!我地9个人去, 呢度有o的 "U"字型既枱够坐晒咁多个人落去, 唔洗 "1"字型排开, 咁就方便倾计同玩card game! 呢度o的game有八至九成新, 所以玩得开心! 我地点左Party 餐, 每位$116, 有几款饮品任饮, 我地点左芒果蜂蜜同柠檬柑桔, 成jar咁上, 自己斟黎饮, 饮完无限添饮, 剩系呢样已经好抵赞啦!!! o的野任都OK, 芒果蜂蜜底下真系有层蜂蜜架! 真材实料!Cafe职员话我地人齐先黎野食, 我地同佢地讲左人齐, 无几耐就有得食! 炸薯角够粗, 春卷咖哩角, 炸盐酥鸡, 日式煎饺子, 媲美高级餐厅质素, 份量又多, 大家一齐分享食物, 跟Cafe名"To-gather" (Together)好贴题!!!  个人最钟意薯角同日式煎饺子, 饺子上面仲铺满紫菜同木鱼干郁郁下, 一o的都唔马虎, 超好味! 炸得刚刚好, 脆卜卜! 卖相太华丽啦!! 见到真系哗一声!!!之后仲有好Fresh既沙律, 平衡返刚才食咁多炸野! 加西班牙烩饭同忌廉扭扭粉, 都好好味! 烩饭有鸭胸, 够入味, 又大碟

之后仲有好Fresh既沙律, 平衡返刚才食咁多炸野! 加西班牙烩饭同忌廉扭扭粉, 都好好味! 烩饭有鸭胸, 够入味, 又大碟!! 同枱的男生表示, 好少去Cafe可以食得饱, 为此相当感动! 最后加埋甜品, 加$10有芝士蛋糕/ 朱古力慕士蛋糕! 蛋糕都好正, 似系饼店买既咁好味! 好新鲜!! 成个餐食完好圆满的感觉!!

素春卷 & 咖哩角
薯角