2022-09-29 59 浏览
同好姊妹行街行到攰攰地,就入佐呢间Y So Tasty食饭,果然无改错名,啲野食真系好好食!!我地先食前菜腌制金枪鱼及带子配芒果莎莎酱🐟腌制嘅吞拿鱼有少许半熟,鱼肉细嫩滑溜,带子鲜味十足,入口即化,吞拿鱼腌制佐较为咸,芒果莎莎酱就岩岩好中和佐成个味,好夹好fresh,超正!😋之后试埋另一个前菜虎尾虾蟹肉酿椎茸菇🦐虎虾好新鲜,加埋椎茸菇好香,用茄酱伴碟,点埋一齐食好fresh好好食,蟹肉同虾忌廉就焗到好香,作为前菜岩岩好呀!中意食鱼既我地就叫埋香煎嫩滑比目鱼配柠檬刁草忌廉汁🐟比目鱼嫩滑无比,煎香既鱼油多到渗晒落鱼肉,超级香,配埋个柠檬叼草忌廉汁黎食更加鲜味,鱼味又浓又唔会腥,食到停唔到口👍🏻最后饮埋呢度既手工啤🍺依家做紧promotion,只系$38/一罐,超抵!听店员讲每一期都会有唔同嘅promotion,特别系而家开始播英超,所以出咗呢个promotion,而啤酒香醇好饮,不得了!