2022-04-25
咁耐冇得堂食,开放返晚市梗系要出黎食餐好架喇🥹之前都上过黎但爆场所以冇食到呢间,因为佢开正系我公司附近,即兴收工去食☺️好彩今日唔多人唔洗等位,可能系岩岩开返大家都未约得切人🤣.呢间居酒屋好有日本风味,装修得古色古香,影相都靓啲~因为太耐冇出黎食叫到成枱都系,野食卖相靓比佢吸引到😂-日本产A5和牛海胆他他 $168和牛同海胆入口即化🥹海胆既甜鲜味溶化系炸海苔脆片中,有种层次感☺️很不错~-炸樱花虾豆腐 $98炸脆左既樱花虾配滑豆腐已经好香口,如果唔系即食~就算淋左连埋啲酱汁一齐食都好浓郁😚-忌廉球炸薯条 $68薯条香脆唔油腻、加埋忌廉食好似点左雪糕食咁😍完全冇罪恶感,放耐啲口感唔同但依然好食👍🏻-蟹甲罗烧 $98有蟹肉、蟹膏、蛋黄、飞鱼子❤️呢款都系我几期待既一道菜,上一次食就系日本,勾起我日本嘅回忆🥺我将佢哋捞埋放喺米通上面食,哇~系浓浓既蟹膏味道💫中意蟹膏既朋友唔好错过😋真系好浓郁🥰-龙虾八鲜木桶丼配鲷鱼汤 $448呢个真系超!推!介!一上枱真系哗一声,爆丼😍仲大大只龙虾,啲肉拆左出黎捞埋沙律飞鱼子一齐食好正呀😍仲要有膏😋鱼生超新鲜仲要好多!系我最爱既三文鱼子同左口鱼裙边,最爱鱼油香布满
呢间居酒屋好有日本风味,装修得古色古香,影相都靓啲~
因为太耐冇出黎食叫到成枱都系,野食卖相靓比佢吸引到😂
日本产A5和牛海胆他他 $168
炸樱花虾豆腐 $98
忌廉球炸薯条 $68
蟹甲罗烧 $98
有蟹肉、蟹膏、蛋黄、飞鱼子❤️
龙虾八鲜木桶丼配鲷鱼汤 $448
鱼生超新鲜仲要好多!系我最爱既三文鱼子同左口鱼裙边,最爱鱼油香布满我既口腔🤤仲有好鲜甜既海胆几厚肉🤫另外鱼生仲有油甘鱼、三文鱼、八爪鱼🐙真系啖啖肉💕
下面果啲系茶渍饭黎,加埋佢啲鲷鱼汤好鲜啊😍呢个真系处处有惊喜,食左唔会后悔巧巧食🥰
蜜桃乌龙熊茶 $58
唔中意饮甜野饮呢个岩哂👍🏻仲有熊仔冰🐻❄️好可爱❤️