餐厅: 華星冰室 (筲箕灣東大街)
资讯:

2013-10-13 821 浏览
先前睇食平啲, 肥妈介绍筲箕湾街市, 所以特登远征去睇吓.行到饿饿地, 又出动OPEN RICE APP, 最近系华星冰室, 就去试吓 (唔知点解, 食日行过湾仔都未试过).一开门, 见到成间铺都系人, 原本打退堂鼓, 但都系问吓哥哥仔有无位, 估唔到角落头仲有一张枱!爸妈各叫咗营养餐 同 常餐, 30蚊包嘢饮 + 多士 + 意粉, 抵到爆. 馋嘴阿爸话只蛋好正.我就叫咗个校长多士, 初时以为系奶油多.点知嚟到系.... 估都估唔到... 松露多士, 廿五蚊, 真系抵抵抵
先前睇食平啲, 肥妈介绍筲箕湾街市, 所以特登远征去睇吓.

馋嘴阿爸话只蛋好正.

我就叫咗个校长多士, 初时以为系奶油多.
校长多士
题外话/补充资料: 校长多士要考你耐性, 食完成个常餐, 件多士都仲未到
2013-10-12
校长多士