2024-10-18 252 浏览
系铜锣湾行街,意外地发现左呢间burger店,环境优雅,供应既burger同菜式都十分惊喜。我点咗三款主打餐点:🐻Mega Cheese Burger、🐻Portobello Cheese Burger 和 🐻Truffle Cheese Fries。🐻Mega Cheese Burger系个特大份量既芝士牛肉汉堡,厚实多汁既牛肉馅配上香浓熔岩般既芝士,再加上新鲜蔬菜,咬落去满满嘅肉汁芝味,令人回味无穷,而且贴心咁将个汉堡切开方便入口.🐻Portobello Cheese Burger依款采用烤大菇作为汉堡胚,口感独特而又十分美味。烤菇片鲜嫩多汁,香味与牛肉同芝士完美融合。🐻 Truffle Cheese Fries香酥可口既薯条淋上黑松露酱和融化既芝士,系完美既配搭!薯条本身炸到恰到好处,外酥内软,再配上浓郁既黑松露香气同丝滑既芝士酱,简直系让人难以抗拒既组合。每一道菜式都好有惊喜,不论是食材既新颖组合,还是每道菜既精湛烹饪技术,都非常之好丫。

🐻Mega Cheese Burger

🐻Portobello Cheese Burger