2021-08-24 130 浏览
💙围威喂 Wai Wai Wai💙总有一班friend每次聚都会食泰国嘢,唔知你哋有冇😂😂😂围威喂拼盘正常。不过我欣赏佢系即叫即整,样样嘢食嘅时候都系脆同‘辣’口,咁先正。而且份量都几多,小编最爱春卷,系中式春卷,有芋泥架🤤沙嗲鸡肉串鸡都几嫩滑,唔会柴,又唔会‘鞋’口,同埋佢唔会每串得细细旧鸡肉,食完好似唔多觉咁,而系每串劲大旧鸡,好厚肉,食完会满足。沙嗲酱系另外上,可以自己选择点几多。沙嗲酱几够味,但唔会辣,所以唔食辣嘅人都可以叫。经典槟城炒粿条呢个炒得几好食,好有获气,味道好足,而且重点系真系炒得干身。配料都系正常,虾都有好多只。完全冇令我哋后悔冇叫金边粉。秋葵豆腐生菜包呢个大推,绝对要试,全枱人都觉得呢个好食。佢系好有惊喜,够辣之如,泰国味好重,而且佢唔会令你觉得系食紧素。真心好好食。大家系要抢添😂然后小编就挂住食,偏偏冇影到呢个😭椰子鸡汤呢个同出面既椰子鸡汤味道唔太相同,系相对椰子味重好多,所以如果本身唔中意浓椰子味嘅人,就唔好叫呢个啦。 另外就系佢个鸡,非常嫩,几好食。入面嘅料都好多,唔会话每样得细细份。飞天椰菜苗。呢个就真系唔系几好食,大家可以唔洗叫。牛油果shake都系麻

💙围威喂 Wai Wai Wai💙

总有一班friend每次聚都会食泰国嘢,唔知你哋有冇😂😂😂

围威喂拼盘

经典槟城炒粿条

秋葵豆腐生菜包

椰子鸡汤
椰子鸡汤

飞天椰菜苗。呢个就真系唔系几好食,大家可以唔洗叫。牛油果shake都系麻麻。不过椰青正常。
牛油果shake

不过有样唔好系客人未走哂就开始抹枱,拖地,完全系赶客嘅节奏,个时应该系2100左右😂