2011-04-29 16 浏览
前几日男友生日,去左旺角睇戏之后再食饭庆祝,八点几到达餐厅,见到门口有人等位中,好彩我一早已经订左位呢间餐厅系我第一次黎,因为男友话想试下食芝士猪扒,入到餐厅安排左我地坐一张小形卡位,商议左一阵之后开始叫餐,叫左芝士猪扒,滑蛋猪扒,什菜饼,薯蓉饼同一口芝士,落单后几分钟,有位哥哥仔送黎两碗芝麻,同其他吉列店一样都有芝麻磨,但我感觉呢间店既芝麻同其他吉列店唔同,呢间店既芝麻系热既,磨既时候真系香好多,过左十分钟到,有野食啦^^什菜饼同薯蓉饼都唔错,之后到主菜了,比我想像中好,芝士猪扒真系值得一赞,好有口感,好满足菜丝都ok,加沙律汁食好味,我同男友都食左好多^^值得一提既系,呢间店既店员真系好主动,添茶添菜好密,往往饮左几淡茶,就已经有店员会加茶,真系好难得,虽然吉列店我试过好多,但呢间真系令人有惊喜,以咁既服务同食物质素,已经足以令人再次光顾,以后食饭又多一间令我选择既餐厅^^
呢间餐厅系我第一次黎,因为男友话想试下食芝士猪扒
,滑蛋猪扒
呢个都唔错
,什菜饼,薯蓉饼同一口芝士
GOOD
好香既芝麻