2019-04-18 110 浏览
其实入嚟,系因为见到呢个咁靓嘅环境,真系好吸引,彷佛去咗一个停顿时间嘅空间!好好彩,安排咗一个对住吧枱嘅位置,可以睇住调酒师嘅调酒过程,好似睇紧表演咁😆唔系啩!9蚊一只蚝?邻枱叫咗,好大只吓㗎㖞!可惜朋友肚仔有啲唔舒服唔食得,唯有下次啰!例牌侍应会先奉上nuts! Beauty and the datk(左) :士多啤梨味夹杂住oreo味,香香甜甜又creamy ,女仔一定钟意!Nights cape右:好靓嘅颜色呀!应该系用蝶豆花整出嚟!酸酸甜甜嘅感觉!好清爽!蜜糖鸡翼~女仔有8成都会好钟意食鸡翼,当然我都唔例外!蜜糖甜甜地,仲带有香气,一上枱已有幸福嘅感觉,而佢微微湿润嘅外皮,绝对唔会有热气感,食多两只都唔怕!黑松露野菌薄饼 ~食薄饼,我多数会留意个饼底,因为间间都有唔同做法,可以睇得出每间食肆厨师嘅「功力」,呢个薄饼嘅饼底系脆底,我可以形容为近乎饼干嘅脆!加上饼面独特嘅黑松露酱汁同鲜菌,的确好好味!炸明太子芝士栗米球~听店员讲呢款小食只系出咗两日,一向喜欢尝鲜嘅我,当然第一时间叫嚟食喇!睇menu以为系细细粒,嚟到先见到系一个女仔拳头咁大!有两款口味!一个系粟米+芝士(有拉丝效果

例牌侍应会先奉上nuts!

炸明太子芝士栗米球~听店员讲呢款小食只系出咗两日,一向喜欢尝鲜嘅我,当然第一时间叫嚟食喇!睇menu以为系细细粒,嚟到先见到系一个女仔拳头咁大!有两款口味!一个系粟米+芝士(有拉丝效果喔!),另一个系明太子口味!当中有几粒四方形嘅明太子粒粒,个口感好得意!系非一般嘅明太子!

Strawberry blossom~呢款甜品嘅酱汁系用bailey's 嘅士多啤梨味限量版整出嚟㗎!香香甜甜嘅口味加埋creamy 嘅雪糕球同窝夫饼底,好满足喔!我敢肯定95%嘅女仔都一定会钟意!

只要落单果吓系8点前就有8折!睇返张单平咗咁多,真系偷笑!