2021-09-25
经过坑口,又去探下佢,试下佢唔同味道既面包,做早餐先~🍽🥐🥯🍳🍞☕️今次买左新出品既绿茶🍵卷同埋OpenRice好多人推介既饺子包(本身想试绿茶㗎,不过费时两个包都同味,就拣左朱古力🍫喇)宇治绿茶忌廉卷$15其实呢个系咪即系同由细食到大既忌廉宾一样既呢?🧐🧐点解日本配方既cream bun会咁唔同既?个包松软唔会干争争,啲忌廉超香滑,又唔会有太甜太腻既感觉😍😍😍😍再加招牌式既宇治绿茶味道,真系别有一番风味~😋😋😋特浓朱古力软心饺子$15一直以为个软心饺子入边会有好多朱古力,一切开会涌出黎咁,所以初头系有一丁点觉得失望既。影完相,咬落先知,原来呢个系perfect portion🥰🥰🥰🥰啲朱古力原来超香滑,加埋软绵绵既饺子包,个甜度刚刚好。再一次,佢系唔需要饮品去衬托,完全系可以独当一面~食完超级满足~😍😍😍总共承惠$30,偶尔买贵少少,食个开心期待既早餐,总对值得~👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
宇治绿茶忌廉卷$15
特浓朱古力软心饺子$15