2022-09-02
星期一返工真系好攰,收工想食餐好既,一早online book 左 Top blade steak lap, 只要search “steakwithyou.com” 就会去到佢个online booking ❤️❤️❤️ 系希慎道个边,所以出左MTR都行左大约5-10分钟路,黎到见到门口白色加sharp 醒黄橙色,好易认💛🧡好想念London食Flat Iron Steak 既日子,黎铜锣湾走返转一解想去旅行既心✈️✈️ 黎到侍应会问系咪第一次食,系佢就会好细心讲解餐牌,最后我就简左基本款🥩🥩 香草平铁牛扒$160, 留意返,加$70可以增量50%⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️ 岩哂大食d既朋友😍牛肉质地好正,配埋个蒜食真系一绝❤️更加吸引既系呢度松露薯条系无限refill, 次次食完店员都会问洗唔洗加,饱到痴线🍟🍟🍟食完都见门口有人等位,所以都唔好意思坐太耐🤣🤣
食完都见门口有人等位,所以都唔好意思坐太耐🤣🤣