😣不卫生 不新鲜 有异味 播卫生男友睇过食评 多人点赞 选择该餐厅作生日饭5:30入座 无乜人 得几枱 二人C套餐一两个问题其实唔系接受唔到既 我地都唔系西客 但去到后半part觉得成餐饭都好多问题 就觉得事态严重 唔想有人再中伏 所以相片方面都系影得几张 一坐低 围住烧烤炉上面既边 仲有上一手留低既油迹😵‍💫点完野食无耐 店主上左个宝箱入面放左个西冷牛一打开 有一大阵发霉up味涌出黎 我真系吓一跳然后再望真啲个宝箱 劲污糟🤢🤮已经有点反胃 但个西冷牛系成餐饭唯一觉得食得入口既牛基本上其他区全部都好鞋 有部份仲要深啡色既鲜度得不足 啤酒每人$68任饮 拣咗麒麟一饮 酸的。。。。。🫠唔知放得太耐定尾水了点左两只蚝 每只独立锡纸兜上 入面有啲水烧到半路 两只蚝既蚝水完全唔同颜色一只系乳白色 另一只鸭屎绿色 🤢问店主系咪正常 店员都表示唔清楚 我哋都唔知食好唔食好嗌左碗海带汤 成碗汤都系满满既麻油点“毕“都仲有好多油 😰饮半碗都应该柯成餐饭基本唔知自己食紧咩咁 好在店员既服务系好的 都好友善 但食物质素同环境卫生 真系不佳食过一次就够了 😖
😣不卫生 不新鲜 有异味 播卫生

一打开 有一大阵发霉up味涌出黎 我真系吓一跳
基本上其他区全部都好鞋 有部份仲要深啡色既
鲜度得不足

啤酒每人$68任饮 拣咗麒麟
一饮 酸的。。。。。🫠唔知放得太耐定尾水了

点左两只蚝 每只独立锡纸兜上 入面有啲水
烧到半路 两只蚝既蚝水完全唔同颜色