😺朋友介绍来到中环「令酒场」,呢度环境寛敝,坐位舒服,环境清静😸适合边食边倾计😽装修上好有日本风格😺地点位置方便 烧吞拿鱼下巴💮💮💮💮💮吞拿鱼食得多😱烧出来既吞拿鱼下巴就第一次食,份量十足好大块,烧出黎既鱼肉好鲜嫩有肉汁,另外有比埋酱汁😱一齐食味道更鲜味,烧到好好食,吞拿鱼味好香❗️三文鱼籽海胆和牛卷💮💮💮💮💮三种配料搭在一起😚令到整体上色彩缤纷,口感好丰富,呢三个口味加埋一齐都系我既最爱,和牛质感嫩滑又软腍😋食物质素好好❗️慢煮鸡胸芫荽沙律💮💮💮💮💮呢一个沙律主要较为清爽,鸡胸肉鲜嫩多汁😋添加上沙律酱同莞荽😛食到停唔到口❗️日本生蚝💮💮💮💮💮呢度既生蚝好大只😱入面多肉够肥美,食落口滑溜溜,加埋调味好开胃 ❗️主要食日本野,厨师精心制作,每道菜都有质素,价钱方面合理❗️食物质素⭕️⭕️⭕️⭕️⭕️环境卫生⭕️⭕️⭕️⭕️⭕️
烧吞拿鱼下巴💮💮💮💮💮
三文鱼籽海胆和牛卷💮💮💮💮💮