2024-10-12
以「黑」为主题的特色小店🦐 香煎大虾青苹果牛油果酱沙律称不上为大虾,但煎得很香味道也不错。沙律菜配青苹果配搭味道很清新,加入牛油果酱更添特色🍝 芦笋带子墨汁意粉意粉做到al Dante, 软硬适中,酱汁份量刚好到每条面有墨汁,而味道刚好。有子煎到刚熟👍🏻🐔 慢煮口水鸡扒鸡肉嫩滑,辣味足够,但唔系好似口水鸡嘅味道。另外,如果可以煎香啲会更好味😉相比咸点,甜品更有特色🍪 Dirty tiramisu 蛋黄味很浓,芝士也打得很软滑,加入脆脆Oreo cookies, 多重口感!搭真啲更有淡淡酒香👍🏻🧇朱古力麻糬窝夫配朱古力雪糕超浓朱古力味配埋麻糬烟靭口感嘅窝夫,一试难忘!设定的半份份量刚好,十分满足😌而铺头名叫得coffee, 当然要叹返杯啡,果然不负众望😋🤗 我地叫咗2 不加冰嘅冻饮,咁就唔会因为冰粒溶化而影响咖啡味道啦!☕️ Blackccino打到起泡嘅black coffee,很香nutty 味而饮到尾有回甘的感觉。☕️ Dirty加入鲜奶都唔会盖过咖啡本身嘅香气,果然系一间注重咖啡豆嘅餐厅!
以「黑」为主题的特色小店
🦐 香煎大虾青苹果牛油果酱沙律
🍝 芦笋带子墨汁意粉
🐔 慢煮口水鸡扒
相比咸点,甜品更有特色
🍪 Dirty tiramisu
🧇朱古力麻糬窝夫配朱古力雪糕