2012-05-19 916 浏览
晚上来说, 这里晚餐非常抵食. 呢区好多茶餐厅, 都要去到50、60蚊个餐的时间. 呢到晚餐只系32, +2蚊仲有红豆冰, 而且仲有炸带子免费赠送. 餐汤金银菜猪骨汤, 对于我地一班成日外出食饭又无咩煮家汤饮, 这一碗汤已经系好好既欣慰.虽然系例汤, 但材料都好足菜干好香. 好清甜.至于送既炸带子亦 唔会令人失望., 炸得金黄无油, 明知系冷藏货式, 但亦食得开心.我点左黑椒牛扒肠仔意. 份量惊人, 黑椒汁够浓, 幸好意粉唔会太淋最估唔到牛扒都味道唔错明知都系用有梳打粉, 不至于太重手尚算保留到少许牛肉味至于同事个系白汁芝士焗鸡球意同样出色, 上枱时已经有微微既芝士香,同事话味道都唔错.

虽然系例汤, 但材料都好足菜干好香. 好清甜.