2005-06-22
因为系假期所以冇午餐叫, 今次叫在个羊架, 一份共六支, 是原味, 吃不到腌味, 碟中央放了薯仔蕃茄, 开胃醒神, 只嫌没半点膻味及略熟了一点。意大利海鲜饭是用了大大粒带烟韧米质, 系唔系意大利出产就真系冇研究, 个人认为口感一流, 炒得出香味来。三文鱼扒阔条面, 件鱼扒4吋x2吋咁大件, 有d意外, 块鱼扒又系新鲜正货, 块皮系脆o既, 但觉得熟左d, 另外送o既沙律仍系新鲜货!最后上o既系tiramisu, 同个经理讲有位座上客生日, 要求加多支蜡烛, 高大靓仔经理有求必应, 仲问边位系主角, 原来佢捧住件tiramisu专程兜左一圈, 系个主角后面点好蜡烛才送上台, 好细心呢!埋单总计$38x总括黎讲, 呢间野试左两次, 以价论货, 一个字>>> 掂!无比满分, 系再留空间俾佢地进步, 除左位经理, 其他侍应欠缺笑容, 客人提出的未行跟进, 此点有待改善。
埋单总计$38x