餐厅: 加太賀
资讯:

(非会员)
2006-12-24 13 浏览
已经好耐冇黎过,自从我去外国读书前食过一次之后,我发誓到返黎既时候一定会带埋朋友黎品尝,不过相信今次都系我最后一次,因为今次实在令我好失望,首先系半客既三文鱼刺身,当时大约6,7点倒,唔算多人,但碟三文鱼既卖相就好似一pat泥咁堆埋一旧,好似d细路仔玩泥沙咁样,d三文鱼食落得个腻字,完全冇三文鱼既鲜味,本来谂著用鼓油点黎食算数,点知仲衰,d鼓油仲喊过我地中国d头抽....吞拿鱼更加不在话下,第一淡咬落去已经唔想再吞,即刻lur返出黎,到期待已久既花之恋爱寿司,都系基于三文鱼既质素同卖相而失望,以前食果种花边会微微向后卷起同有小小接近鱼皮既深色边位,唔知点讲,总之果时系好靓,食到呢个时候已经知道d师傅系换过晒,点都好,再试埋过活鱼刺身先讲,不过都系彻底失望,谂著佢会系一片片薄切舖面既刺身,换黎既却系一旧旧好似肉酱咁既野上碟...问返果度d侍应,佢地个样都好似唔知条鱼会系咁切,都算,五旧几就咁系我银包冇左,食到最后,真系有d想走入佢地厨房睇下佢地点整,同埋果d师傅系咩样不过有样野冇变既就系果度环境真系去过咁多间以黎最好,唔知系咪因为圣诞关系,条街d气氛真系特别左,走时仲影左好多相