2023-09-18 545 浏览
接完小朋友放学之后,又要同二位小朋友食午饭,例牌小朋友钟意食意粉,我钟意食牛,呢间机场工作时间都好钟意呢间餐厅,因为佢以大众化价钱,提供优质扒类供客人品尝,今次我就同二位小朋友食下💯👅纽西兰自然草饲肉眼牛扒(配忌廉汤,前菜)🐮百几蚊价钱食到呢个质素真系无得顶!!肉眼牛扒咬落仲好juicy,牛肉质较有口感,油花不多适合女士们🔖忌廉汤口感丰富,似自己制作出来,唔似出面普通餐厅用罐头开出来💯前菜新鲜,有几块菜做点缀,冇甘油腻😝牛油果配肉酱意粉🥑🍝用上新鲜牛油果配搭,健康之选,牛味浓郁、肉质嫩滑,加上开胃的蕃茄酱,令小朋友食指大动🥢ICE cappuccino🥤不容易在家中饮,呢杯野系我最钟意饮,饮落去好滑同奶味好重,好钟意独特的咖啡口感💫

纽西兰自然草饲肉眼牛扒(配忌廉汤,前菜)🐮

牛油果配肉酱意粉🥑🍝

ICE cappuccino🥤