2021-06-12
最近一田做紧大减价 我都当然有去扫货啦 扫货之前梗系医饱个肚先 嚟咗呢间喺一田超市入面嘅都岛屋食个平价lunch🙊估唔到一田减价会连呢啲餐厅都有特价餐 咁我就叫咗一个Set B同E 由于我大概十一点半就帮衬 只系得一个店员返咗工 佢又要煮又要落单收钱 所以佢提醒我地 食物要等十至十五分钟😮Set E 特价咗就$38 原价要$42 有烧饼同章鱼丸6粒 章鱼丸好热辣辣 外层少少脆 口感唔错 烧饼都几足料 又有块薄猪肉系面🐷 烧饼上面嘅汁都几咸 如果你喜欢清淡嘅就唔啱啦 不过块烧饼咁多𩠌 只要搽匀啲酱 味道都可以接受嘅Set B 有烧饼同奄列炒面 炒面唔会过林 不过块蛋就薄咗啲啦呢个午餐都几平 味道又可以接受 不过可以多啲人返工 可以等少啲时间啦😹 个店员好惨