(非会员)
2008-03-22 24 浏览
今晚同炖蛋去尖沙咀,谂唔到食咩就去左海港城,因为之前都去过旺角同埋观塘的suzuki, 觉得都唔错,所以谂住就脚就去食啦!! 真系大失所望,安排左我地坐门口位,果位小姐又话会转比我地,但佢转头又唔记得左,到我地埋单时再叫佢,佢话好呀,好完又无左件事,唔通佢失忆?! 服务一d都唔好啦,d waiter又无笑容,唔叫都唔识加水, 真系差!!! 最差都系果二个石头饭, 一个亲子鳗鱼饭, 一个亲子鸡肉饭, 冻既!!! 离谱呀!!! 根本就系庄d返入去个石头碗内, 比个石头碗吸晒d热!! 我未食过石头饭个碗系冻架㖞!! d 鸡又咸㖞~~ 唉... 本来仲想叫埋个甜品, 但系都系算啦, 快d走好过!!!!以后都唔想再去!!!

本来仲想叫埋个甜品, 但系都系算啦, 快d走好过!!!!

以后都唔想再去!!!