2008-06-28 25 浏览
呢间野我食过好多次了,原因系因为佢d野食真系唔差同唔贵. 但店员既态度我真系忍佢一次又一次. 所以我上次食完后决定唔会再去!佢d员工全部都系泰国人, 而且都有同一特征: 态度差! (特别系一个大山婆,佢系全店最肥)唔好记性唔该落单时写低啦, 扮醒但又唔记得. 啱啱讲完又再问. 到出野时又出错.下午茶都好d,如果夜晚去, d野未食完佢就迫你埋单. 见你食慢d佢系咪望住你, 你一放低筷子佢就黎收野,要喝住佢先得. 佢最醒最勤力就系你差唔多食完d野, 但野饮都仲未饮完时同你执枱, 好快手咁执得干干净净,然后好快手咁比张单你埋. 我一毫子贴士都冇比到佢.几次去食都系咁, 我忍够佢喇. 虽然你d野食ok, 但d态度足以令我以后杯葛呢间" 红辣椒" !!!

• 咖哩海鲜饭