餐厅: Luca
资讯:

2022-10-25 2022 浏览
之前只喺食过佢晚市,今日就试吓去食佢个午餐,结果令我非常失望☹️无论系食物质素定抑或服务态度完全唔掂共叫左3个午餐,$360食了个空虚😩$118 牛扒薯条 已经叫要3成熟 拿到尼得个7成左右 连少少粉红都冇乜 同个男侍应讲,佢求其话预先腌咗腌咗之后再煮,所以冇咁生。 乜原来餐厅系会用本身已熟咗牛扒去腌之后再煮?? 你老老实实答认错我哋煮熟咗少少唔好意思咁,就算冇得换个块比我,你肯承认个错误,我都会顺气啲呀,你求其讲个理由嚟Hea我当我弱智?😡$98 pizza 超薄得𠮶4块,相当于出面Pizza Hut𠮶啲迷你批size但系劲簿 材料得红肠火腿、芝士、菠萝,就冇了,食完完全好似冇食过咁。根本唔值呢个价$98 鲈鱼柳 林啤啤咁,一啲口感都冇。我都已经谂唔到用咩评语尼评好 轮到服务态度,戴眼镜扎马尾,𠮶个女啲态度真好一般,对话都已经唔系话用啲咩友善语气答你,问攞单之类都嘴嗡噏咁样,俾人感觉就系觉得好唔耐烦,另一个男侍应,同我地清理枱面𠮶阵时,佢自己整跌咗将厕纸落地下,跟住又藐嘴又唉咁踎低翻身去执,依啲表情有冇必要做喺个客人面前? 食物未攞来,都已经好影响食欲胃口心情。再加上攞到嚟嘅食物又系

共叫左3个午餐,$360食了个空虚😩

食物未攞来,都已经好影响食欲胃口心情。
再加上攞到嚟嘅食物又系𠮶啲咁嘅款⋯

成家人食完,食左一肚气 😡
三百零蚊俾钱买难受 以后唔会再帮衬😩

2022-10-25