2019-07-29
见好耐无入屯门行下,所以就去行下同食饭,今次嚟到「Food Combo」。Set F 美国安格斯西冷(9安)荷兰汁配南瓜薯饼块牛扒好厚身,睇得出喺良心店嚟。食落好有牛味,喺安枱斯牛应有嘅牛味,再加埋个荷兰汁,牛味更加出,而家谂返都想食🤤🤤🤤。个荷兰汁主要喺喺蛋黄沟柠檬,仲好要有耐性咁人手打出嚟,所以好绵好cream,配牛肉食非常夹。薯蓉值得一赞,食落去明显同一般嘅薯蓉好唔同,呢道喺特别绵同埋细致好似食雪葩咁,最重要喺佢食落唔油腻,以往好怕薯蓉好油腻好滞,但呢道一d都唔油腻。本月限定:特式烧排骨配橙汁椰菜作为一名食肉兽表示,呢道菜超级满意🤤🤤2排大大块嘅烧排骨,真喺见到都觉得抵食。味道方面中规中矩,可能因为啱啱食完安格斯牛,果阵牛香味仲齿甲留香紧。不过建议可以夜晚嚟食先叫烧排骨,因为份量真喺好大,中午食会超饱同滞。鲜姜红x桂圆杞子、薄荷柠檬水、柠檬茶呢道嘅餐饮喺以上3款饮品任饮,个人比较推荐柠檬茶,因为有阵桃香味。
Set F 美国安格斯西冷(9安)荷兰汁配南瓜薯饼
本月限定:特式烧排骨配橙汁椰菜
鲜姜红x桂圆杞子、薄荷柠檬水、柠檬茶