2017-04-09
结婚周年纪念,老公即日book既!系最后一个落地玻璃台位!可能因为系最后一个,我谂佢如果唔full都唔会比人先,因为望落系得呢个位唔系正玻璃中间,系有条柱系面前既,不过无所谓啦,食一食就走!老公发板,佢话要食最贵个个set din.无记错系T骨,要7成熟,要左黑椒汁同红酒汁!肉味好香但唔会又浓又腻!所以食得哂!汁方面,两个汁都好夹,黑椒味唔会太劲,如果劲会抢哂啲肉味!红酒汁少少酸味味,好夹,正呢度set din无野饮,不过配菜任食,有成7款,虽然话系配菜,但碟碟都有返禁上下份量!叫完个主菜都无问要咩,直接上哂全部!烤蕃茄,超正,唯一一碟我想叫佢黎多碟既配菜,不过其他都就食唔哂,唔想浪费,无叫到,粒粒都鲜甜多汁,烤到胀卜卜,成粒入口一咬系爆汁,真系超正!好想再食芝士通粉,芝士味浓烤脆肉瓜,清甜烤菇,超浓菇味!沙律,新鲜得两样差少少食唔哂!薯条,份量好多,而且系幼身个,感觉有啲热气同dry如果系粗身个啲,我谂会好好多菠菜,其实佢真系好嫩口,不过唔知佢想用忌廉煮定奶煮,奶到我食唔落,但系我老公觉得好食!唔记得左餐前啲面包都好好食料靓,环境靓,高级地方,服务好!|
系最后一个落地玻璃台位!
肉味好香但唔会又浓又腻!所以食得哂!
芝士通粉,芝士味浓
烤脆肉瓜,清甜
烤菇,超浓菇味!
沙律,新鲜
得两样差少少食唔哂!
唔记得左餐前啲面包都好好食
料靓,环境靓,高级地方,服务好!|