2011-06-17
原来 Mr Big 外卖速递连天水围都送心思思好想试下, 今日专登唔买饭, 去 Call Mr Big 接电话小姐一心多用, order 期间, 佢要我等佢起码5-6次, 听到佢听另一电话再唔系就问人要乜, 一次问人要乜野汽水其实, 佢专心一意, 快啲完成一个 order, 就唔洗咁立立乱啦~等左 50 分钟, 外卖就到喇 叫左个轻松套餐 $95普通批一个, 我要左意国佳人, 馅料有洋葱+辣肉肠+加倍芝士, 酱汁系蕃茄汁芝士不觉有加倍 没有芝味 如果芝士真的有加倍, 一定好味好多 批底系厚批, 似食芝士辣肉肠包多啲, 味道OK百里香烧排骨 +$6加埋酸酸甜甜的酱一起食, 有另一番风味, 排骨肉嫩又juice, 好好味 招牌炸鸡二件法式蒜蓉包一客 $14蒜蓉法包送到来已经淋左, 如果堂食一定系包脆+劲蒜蓉味, 一定要堂食一次至得 埋单 $115 超级抵食 又多一间平.靓.正食店比我选择 ^o^
再唔系就问人要乜, 一次问人要乜野汽水
等左 50 分钟, 外卖就到喇 叫左个轻松套餐 $95
芝士不觉有加倍 没有芝味 如果芝士真的有加倍, 一定好味好多 批底系厚批, 似食芝士辣肉肠包多啲, 味道OK 百里香烧排骨 +$6 加埋酸酸甜甜的酱一起食, 有另一番风味, 排骨肉嫩又juice, 好好味
招牌炸鸡二件 法式蒜蓉包一客 $14 蒜蓉法包送到来已经淋左, 如果堂食一定系包脆+劲蒜蓉味, 一定要堂食一次至得
埋单 $115 超级抵食
又多一间平.靓.正食店比我选择 ^o^