2024-08-05
火焰牛柳根&大虾牛柳根👎👎👎想练下牙力,食吓擦子胶就去呢间啦,超级失望,20年前就得,现在只系食招牌,完全冇心机做出品,叫左两个铁板餐,餐汤水准之下,一般货色,连牛油都用平价的,冇牛油味的🤨,最普通嘅炸薯条,竟然为咗快起货,猛火炸,里面根本都未炸透的🥲,跟嘅配菜有几条青豆、-片腌萝卜👀,一嚿仔嘅椰菜花,烚得唔够熟,生一样全部草青味🧐,一个烧汁一个洋葱汁分开上,淡味到连两个汁都唔知有什么分别😫,牛柳就~~~唉!,好多根冇处理个就煮俾你食,份量少,食材好差,跟个饭,我相信会系冇见过咁细碗饭🤣,食物,主菜、配菜、餐汤完全见到冇心机制作出来!可以话俾其他餐厅,包括连锁快餐店嘅铁板餐,好佢起码两倍。只系卖怀旧气氛同埋坐得舒服,食物真系吓死人😱,变咗垃圾餐厅,可惜🥲