2022-10-31 1864 浏览
#金城小厨 有跟开我既朋友都会留意到,我系极少系新界区出现,今日终于机会来了,飞云😀 今早去大围整野,事前已经揾咗想试边间。点知,人算不如天算,去到店铺原来冇开😓 网上资料果然不能尽信,于是转到依间试吓。门口餐牌见到 #干炒牛河 ,$52,梗系入去试啦。坐低阿姐问我饮乜茶🤔 唔系茶餐厅咩?原来系一间食点心为主既铺😅 唔系唔啱食,只系唔知叫几多先够。最后都系叫返牛河,冇叫点心。牛河附送一碟辣酱,醒目👍 都够晒辣,不过牛河虽然见烟,但食落咀唔觉好热,而且牛肉唔算多,切得比较细。河粉系幼身,色水够,味道尚可。牛肉味一般,配菜洋葱直头冇乜爆如生葱,辛辣味重。整体算系一般,加埋$7茶钱,埋单$59。可以赞吓整体服务态度几好,好多相熟茶客帮衬几有亲切感。建议可以摆几个餐牌系张枱度,等我地依类新客知道间铺有乜食,价钱系几多。金城小厨大围海福花园商场地下33号舖@foodiehck2022 #港饮港食平靓正 #大围 #午餐
#金城小厨

整体算系一般,加埋$7茶钱,埋单$59。

金城小厨
大围海福花园商场地下33号舖