因为之前试过佢新鲜出炉一条装「极生」方包,觉得好好味,加上又中意食all day breakfast ,所以好期待嵜本个all day breakfast ~假期9:45am去到,入面除左一个女人就只有我地,时间尚早,好静,得两枱客。个女人开电话个speaker 睇片,劲大声,已经好破坏环境😡店员又冇管,咁我地都冇出声,算啦。Order左之后,间餐厅开始播歌,系容祖儿-一拍两散。我地已经觉得唔对路,好唔衬间餐厅style。之后仲继续播,张智霖-十月初五的月光、郑伊健-人生爱你一个、李惠敏-你没有好结果、郑秀文-爱的挽歌、孙耀威-爱的故事下他、彭家丽-是不是这样的夜晚你才会这样的想起我、卢巧音-三国志、beyond-喜欢你。 真系连屋企楼下间茶餐厅,都唔会播呢d歌啦!呢间开喺海港城嘅日式餐厅,一条白方包卖紧$50,其实市场定位乜呢?成个环境令我地感觉好唔好。其实唔播歌仲好!Ok,气氛环境整体唔好都算,但系连食物都好难食,好令人失望!可能我食过佢只极生,所以期待过高啦。我好中意食all day breakfast ,呢间系唯一一间,令我食到一半想放弃,唔想再食!🤮原本为左食半熟蛋三文治而去

店员又冇管,咁我地都冇出声,算啦。

真系连屋企楼下间茶餐厅,都唔会播呢d歌啦!

原本为左食半熟蛋三文治而去,可惜佢话个日冇半熟蛋,咁唯有叫「玉子三文治」。个三文治系整定晒放左入雪柜个种,唔知佢放左几多日,个包好干,完全唔新鲜。个玉子质地系玉子豆腐咁,一旧布甸状嘅野….. 🤢🤢

另外叫左「烟三文鱼全日早餐」,个方包都系干嘅,沙律菜、三文鱼完全唔新鲜(怀疑佢系用红鳟)。个餐可以自己拣jam, 拣左开心果味,个味好假好香精,仲要系难食个只香精味。🤢🤢

包括餐厅环境+食物,成个体验都好差!😡
呢到最出名系方包,但系呢左呢两样食物入面嘅包都好干,好失望,餐厅又管理不善!