2023-01-02 524 浏览
圣诞节,想同妈妈同小朋友揾个坐得舒服嘅地方食个tea,见门口无人企系到,入面又好多位,谂住扫完针卡行入去啦,行到去餐厅中间听到有个待应同另一个待应讲”截住截住”,然后我地有老有嫩就跟住个侍应行返出去,等佢慢慢拎个Menu再行返入去,不过尼个都唔紧要,我地行左入去先当系我地唔岩,但到坐低叫野食,到送餐,个个都口黑面黑,有次仲要就咁队个碗意粉埋嚟,我接住都未拎实个人已经飘走左,我争啲倒泻,到我妈妈想拎多份茄汁, D待应当睇唔到,到睇到又系好似欠左佢咁,讲真尼间餐厅装修环境几好,你都会预服务唔差,但我觉得自己去左澳牛咁,成间餐厅d待应无一个系唔黑面嘅,间餐厅坐得几枱客唔系忙,我唔明点解咁唔愿做,我未写过食评,但系真系忍唔住,尼间野无下次