2022-09-29 749 浏览
7:30同朋友3个人去食饭叫左5样野食,咁一路食都感觉ok💔💔💔但系去到有几碟食到差唔多仲有20%个职员就已经问都冇问就开始收我哋啲碟🌝叫都唔叫唔住就收走,仲要每次枱面一有任何一样净返20%佢就会✨高速华丽转身收咗碟野,我连同碟野讲拜拜嘅机会都冇🥹然后佢仲望住我食𠮶碟炒饭,一路企喺张枱隔离只手想尝试伸手🫴蓄势待发咁望住我食最后一啖饭,即刻又系一个华丽转身✨问都唔问就收咗只碟🥹我即刻俾佢勤奋嘅工作态度感动到🥹最特别系佢收到净返吉嘅Share碟就问:Are you all finish?,仲可以唔finish咩,莫非佢想睇我表演食埋只碟?🌝去到最后8:20左右 ,佢收晒其他野得返三只水杯同埋两杯嘢饮,好”有礼貌”咁问我哋:仲会唔会order野?,我地话唔洗加单喇🌝佢转个头已经直接print左张单,放喺我哋枱面叫我哋俾钱🤌🏻埋完单出去睇,明明冇人等紧枱🌝佢呢个咁优秀嘅跑马式赶客态度,在下真系钦敬钦敬🙇🏻‍♀️🙇🏻总结✨味道:系几好嘅,不过九龙城泰国嘢好食啲,性价比唔高🌝服务态度:上面自己睇🌝环境:装修几有泰国风味嘅😏‼️差啲唔记得咗讲,如果叫薄饼加咖喱汁系要加$46+10% service ch

埋完单出去睇,明明冇人等紧枱🌝

总结✨

味道:系几好嘅,不过九龙城泰国嘢好食啲,性价比唔高🌝

服务态度:上面自己睇🌝

环境:装修几有泰国风味嘅😏

‼️差啲唔记得咗讲,如果叫薄饼加咖喱汁系要加$46+10% service charge ‼️

2022-09-29
  • Roti