2022-06-10 329 浏览
从来唔写食评但系今日真系谷鬼气建议train 番d人1. 唔好一路煮面一路吹水2. 带位至少讲俾人听先俾钱后入座呀…而唔系一句「佢俾紧钱 你排后面」仲好似我打佢尖咁 鬼知你俾完钱先入咩 我以为佢走紧呀大佬⋯ 问吓个带位有咩好食 一句「沾面 白汤law」讲完入得之后 连坐边个位都无人带,楼面个妹妹仔0招呼3. 排队果时楼面个妹妹仔仲挂住同排后面个熟客吹水然后唔理其他客人,仲好似我食左你个frd最后碗面咁 系呀 系话紧你呀 个带位都话有人叫左啦 仲问完又问又bear住哂咁 我让埋俾佢食好无? 4. 上菜至少介绍下点食呀 碗野有咩特别5. 成个用餐过程由我入左去之后系无staff招呼你任何野 系0呀已经又贵味道又一般架啦其实d Staff又咁既质素 不如自助式算啦总公司真系多谢晒d前线同事帮佢倒米欢迎光临呀 下次再黎呀 咩都无但系同事之间吹哂水咁好真系无下次 :)
从来唔写食评

其实d Staff又咁既质素 不如自助式算啦
总公司真系多谢晒d前线同事帮佢倒米
欢迎光临呀 下次再黎呀 咩都无
但系同事之间吹哂水咁好

真系无下次 :)
2022-06-10