2009-09-30
平时都有去和光食Lunch, 知道佢既质数系ok, 价钱都合理昨晚就去试试佢既 $160 和牛放题估唔到系咁正 !!!!!我地食 6-8pm个场, 准时去到即刻Order, 有好多款 和牛, 猪, 鸡, 虾, 带子....我地当然狂叫哂所以 和牛 啦!一上菜见到个 和牛, 真系 "哗" 左出来!!! 唔系咁靓呀ma !!! 个Waiter话呢D和牛系A2-A3级, 超正 !!!!仲有 厚/溥 烧牛舌, 如果起 E吕波食, 每碟起马都要$100, 而家可以狂食十几碟, 都系 $160 !!! 真系唔知佢点做 (我1个人都食左2碟和牛+1碟溥烧牛舌啦!)仲有想讲呢度 Waiter服务非常好, 上菜快而且冇漏单!!! <-- 呢样真系要大赞! (因好多自称任点任食既放题, 其实叫十样都系来6样, 又要成日追单, 等食)而且用既烧炉都系同E吕波一样, 好新净, 火力够! 环境舒服冇油烟味!晚市 $160 有咁好质数和牛放题, 真系超劲推介, 一定要再去食!! yeah !
昨晚就去试试佢既 $160 和牛放题
估唔到系咁正 !!!!!
我地当然狂叫哂所以 和牛 啦!
而且用既烧炉都系同E吕波一样, 好新净, 火力够!
环境舒服冇油烟味!