2020-05-09
入场前侍应有同我哋讲min charge系一个钟头每人一杯野/4人一枝红酒,我哋都明白。但经验不足既我哋唔记得左问1个钟系几时开始计......我哋一行6人,入左去叫左2杯cocktail同1枝红酒。点知杯cocktail 因为多人order,所以要等耐D。等左20分钟终于到啦!以为可以慢慢enjoy既时候,隔咗唔够半个钟,侍应就已经走埋嚟问够钟再叫另一round先可以再坐。我地就问待应杯cocktail半个钟前先到,都未够一个钟就要叫?侍应话系呀,我哋系计落单果一刻架!唔明白点解你餐厅多人,上野上等慢,就要discount我地?经过极力争取,侍应先至比多15分钟我哋,真系多谢晒!我哋果刻终于明白,四周既酒吧都full晒,而呢间仲有空枱,唔需要得位就可以坐如果大家饮野以茶餐厅既速度同钟意澳牛服务(姐系希望有人串下你、刺激你肾上腺素),又愿意比酒吧既价钱,大家可以黎坐下!讲完服务呢架野,野饮质素都同大家讲下。我个人而言就觉得麻麻地啦。佢cocktail都唔平,150-200/杯。但味度同其他差不多价钱既cocktail bar 差咁D。红酒400几蚊都唔expect D咩,都算中规中矩。
BTW希望睇到呢篇评论既老板可以改善一下,不过其实之前都有咁多人提出过,可能佢哋觉得无问题啦!